HINNASTO (SIS. ALV 24%) 1.7.2019 alkaen

Pesu 10e

Tehohoito: pesu,tehohoito, hiuspohjan hieronta, ampulli, kuivaus. Hoitopalveluissa valittavissa erilaisia hoitoja hiuspohjan tai hiusten mukaan, myös yrttihoidot 38e – 47e – 54e

Intialainen päänhieronta ½ h 28e + pesu ja kuivaus 48e

Otsooniterapiahoito ½ h 28e + pesu ja kuivaus 48e

Microkamera-analyysi 30e

Hiusten leikkaus 25e

Erikoisleikkaus (jenkki-, pystytukat) 29e

Pesu, leikkaus, föönaus 33e

Hiusten ajo koneella 1-6mm 17e

Niskahiusten siistiminen 15e

Kesto/kevytväri + leikkaus + föönaus: lyhyet 70e puolipitkät 83e

Monisävyvärjäys + leikkaus + föönaus: lyhyet 83e puolipitkät 94e

Tukikäsittely + leikkaus + föönaus: lyhyet osapään 73e koko pään 83e

Parran muotoilu koneella 13e

Viiksien muotoilu koneella 9e

Lasten hiusten leikkaus (alle 12-v) 19e

Hiusten leikkaus/malliin leikkaus 30/45 min 25e/32e

Tasausleikkaus 30min 25e

Pesu, malliin leikkaus, föönaus 40e

Pesu, tasausleikkaus, föönaus 33e

Pesu, leikkaus, arkikampaus rullilla 52e

Otsahiusten tai niskahiusten leikkaus 15e

Fönkampaus sis. pesu 30e/36e

Kampaus rullilla sis. pesu 36e/49e

Juhlakampaus pohjatyöllä 1h 53e

Nutturakampaus 53e/60e

Nutturakampaus koristeilla 72e

Hääkampaus sis. koekampaus lyhyet 96e pitkät 140e

Permanentti, leikkaus, föönaus 89e / 108e / 124e

Permanentti, kuivaus 67e / 86e / 102e

Volumekäsittely, leikkaus, föönaus lyhyet 78e / 89e / 96e

Osapermanentti, leikkaus, föönaus 78e

Permanentti, sävy, leikkaus, föönaus 120e / 132e / 153e

Volumekäsittely, sävy, leikkaus, föönaus 105e / 114e / 129e

Osapermanentti, sävy, leikkaus, föönaus 105e

Siloituskäsittely, leikkaus, föönaus 92e / 108e / 124e

Suoristuspermanentti, leikkaus, föönaus 92e / 108e / 124e

Kestoväri/kevytväri 67e / 79e / 93e

+ leikkaus + föönaus 83e / 95e / 109e

Erikoisvärjäys/monisävyvärjäys 74e / 86e / 100e

+ leikkaus + föönaus 90e / 102e / 116e

Raidat (aurinkoraidat), leikkaus, föönaus 83e / 95e / 109e

Erikoisvaalennus, leikkaus, föönaus 90e / 102e / 116e

Osaraidat, leikkaus, föönaus 68e / 80e / 95e

Tyviväri (alle 1,5), leikkaus, föönaus 68e / 80e / 95e

Elumen tai kasviväri, leikkaus, föönaus 92e / 105e / 120e

Värinpoisto (1 käsittely) 63e / 74e / 86e

Ripsien värjäys + kulmien värjäys ja muotoilu yht. 27e kpl 15e

Meikki kampauksen yhteydessä 38e

Meikki kampauksen yhteydessä (sis. koemeikki) 68e

Meikkauspalvelu: arki-, ilta-, valokuvameikit 38/48e

Morsiuspaketti: Morsian; hiusten värjäys, leikkaus, koekampaus, koemeikki, ripsien värjäys, kulmien muotoilu ja värjäys. Sulhasen hiusten leikkaus. Hääpäivänä; morsiamen kampaus ja meikki , sulhasen föönaus ja “meikki”

Lyhyet hiukset (morsian) 256e / pitkät hiukset 324e

Hiusten pidennys aidolla hiuksella:

sinettipidennys simply natural (45cm hius) alk.430e

sinettipidennys Connect (45cm hius) alk.380e

Teippipidennys:

koko pää (sis.4*45cm) 35cm 280e / 45cm 320e / 60cm 390 e

Teippipidennys yksittäinen osa (4 cm) 17e kpl

Sinettipidennyksen poisto 90e (1,5h)

Teippipidennyksen poisto ja uudelleen laitto 80e (1,15)

Teippipidennyksen hiusten huolto 53e /h

BC-värianalyysi (sis. kangastestin, kartan ja ohjeet) 130e

Tyylikonsultointi (sis. opastus väreineen, malleineen, kirjallinen) 160e

HOITO-, PERMANENTTI- JA VÄRIKÄSITTELYHINTOIHIN LISÄTÄÄN PAKSUJEN JA ERITYSPITKIEN HIUSTEN LISÄ!

KEMIALLISIA KÄSITTELYITÄ EI ALLE 16-VUOTIAILLE!

PARTURI-KAMPAAMO

Hiusten leikkaukset niin naisille, miehille kuin lapsillekin erilaisin tekniikoin: saksilla, veitsellä tai koneella leikaten, uusinta muotia mukaillen ja asiakkaan persoonallisuutta korostaen. Kampaukset arkeen ja juhlaan, koristeilla tai ilman, hääkampauksia unohtamatta. Hiusten värjäykset monisävyvärjäyksistä vaalennuksiin, raidoituksiin, Elumen -ja kasvivärjäyksiin, erilaisin tekniikoin hiusta sekä hiuspohjaa kunnioittaen. Perinteiset permanenttikäsittelyt sekä nykyaikaiset rakennekäsittelyt asiakkaan tyylin ja tarkoituksen mukaan. Suoristuspermanentit ja siloituskäsittelyt kiharoiden hiusten kanssa taisteleville. Ripsien värjäykset sekä kulmien värjäykset ja muotoilut ammattitaidolla.

Meikkaukset arkeen ja juhlaan. Ilta-, valokuva- ja häämeikit maskeeraajan ammattitaidolla. Maskeerauspalvelu vaativimpiin meikkauksiin vuosilukumeikeistä irto-osameikkeihin. Ripsien värjäykset sekä kulmien värjäykset ja muotoilut.

Hiustenpidennykset ja tuuhennukset 100% aidosta remyhiuksesta asiakkaan toivomuksen, hiuksen pituuden sekä kunnon mukaan. Joko sinettipidennyksenä, teippipidennyksenä, ompelupidennyksenä tai microring/loop-pidennyksenä, monien vuosien kokemuksella, vain laadukkainta hiusta käyttäen. Hiustenpidennykset kuitutekniikoin, letitykset, nuudelit, rastat ja twisterit. Pidennyksiin saat kirjallisen hoito-ohjeen ja aitohiuspidennyksiin mukaan hiustenpidennyksiin suositeltavat tuotteet. Hiustenpidennyksissä suosimme Simply Natural-, Balmain-, So.Cap-hiusta. Rastat joko permanenttirastoina tai pidennysrastoina.

HIUSPOHJAN JA HIUSTEN ERIKOISHOIDOT

Hiusterapeutti ja tricologi auttavat hiusten tai hiuspohjan ongelmissa. Tricologinen tuote on suunniteltu parantamaan erilaisia hiusten ja hiuspohjan ongelmia, jättämättä kuitenkaan huomioimatta hiusten kauneutta. Tricologiassa tärkein on hiuspohja, kun taas kosmetologiassa tärkeys annetaan hiuksille. Hiuspohja-analyysissa käytetään hyödyksi microkameraa, jolloin nähdään tarkemmin hiuspohjan tai hiuksen ongelmat ja näin auttaa asiakasta hiustensa/hiuspohjansa kanssa. Hiuspohja-analyysissa tehdään asiakkaan ongelman kartoitus, hiuspohjan/hiusten tutkimus microkameralla ja annetaan ohjeet kotihoitoa varten. Tricologeilla on käytössään ihotautilääkärien kehittämät tuotteet joiden avulla ongelmat selätetään, sekä valtava määrä tietoutta hiuksen ja ihon anatomiasta/fysiologiasta, että ravinnosta ja lisäravinteista.

HIUSPOHJAN JA HIUSTEN ERIKOISHOIDOT

Hiuspohjan ja hiusten erikoishoitoihin kuuluu ongelman analysointi ja sen mukaan tehtävä hoito, johon sisältyy hiuspohjan puhdistus, pesu, tehohoito, hieronta, ampulli sekä hiusten kuivaus. Hoidossa voidaan käyttää tehosteena lämpöä, otsoonihoitoa (tehdään ennen pesua ja tehohoidon yhteydessä) sekä myös intialainen päähieronta voidaan yhdistää hoitoihin.

Otsoniterapiassa käytetään korkeataajuussähköä, jolla on paljon suotuisia vaikutuksia sekä lääketieteellisiin että esteettisiin hoitoihin. Korkeataajuussähkön myönteiset vaikutukset on todettu ihosairauksien, verenkierron, nivelten ja hermojärjestelmän hoidossa. Useimmat päänahan sairaudet, kuten hilse, kutina, hiustenlähtö, harmaantuminen jne., ovat suoria seurauksia päänahan huonosta verenkierrosta. Käyttämällä korkeataajuussähköä ja ultraviolettisäteitä saavutetaan hoidossa erinomaiset tulokset: kiihtynyt verenkierto ja lisääntynyt hapenottokyky. Päänahan alueet, jotka kärsivät ravinnonpuuttesta, elpyvät ja palaavat normaaliin tilaansa.

Välittömät tulokset

Tulokset voi todeta jo ensimmäisten hoitokertojen jälkeen. Hiukset saavat kiiltonsa takaisin, hilse ja kutina häviävät sekä hiustenlähtö pysähtyy. Korkeataajuussähköllä on myös toinen terapeuttinen vaikutus: otsonin muodostuminen. Ilman hapesta muodostuu otsonia, joka desinfioi ihon tuhoamalla bakteereja myös syvältä ihon huokosista.

Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoito vaikuttaa sekä fyysisellä, emotionaalisella että mentaalisella tasolla. Olo on jo puolen tunnin hoidon jälkeen tavattoman seesteinen ja ajatukset ovat kirkkaat ja rauhalliset. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena ja vaikutus jatkuu vielä seuraavien päivien ajan.

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomenetelmä. Intiassa sitä on käytetty perinteisesti perhepiirissä perheenjäsenten hieronnassa ja erityisesti naiset hoitavat sillä päätään ja hiuksiaan käyttäen erilaisia öljyjä. Myös partureiden palveluihin kuuluu päähieronta. Selkä, hartiat, yläraajat, niska ja pää ovat tärkeitä energiakeskuksia; mm. stressi, vihastuminen ja jännitys aiheuttavat niskan jäykkyyttä, kipuja selässä, hartioilla ja olkavarsissa, päänsärkyjä ja silmäoireita.

Intialainen päähieronta on kosketusterapiaa; useat ihmiset eivät saa riittävästi koskettelua. – Jo istua hiljaa ja tuntea hierojan kädet päänsä päällä auttaa monia vapautumaan stressistä ja kokemaan hyvänolon tunnetta. Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Lisäksi painellaan ja hierotaan ylävartalon ja pään alueen marmapisteitä (akupisteitä) ja kasvojen heijastealueita. Hoito helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa ja elvyttää solujen hapensaantia ja poistaa fyysisiä sekä tunnetukoksia.Hoito vaikuttaa koko kehon luonnolliseen tasapainoon ja auttaa saavuttamaan sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia. Hoidossa pyritään herättämään kehon oma älykkyys, muisti siitä, miten sen tulee toimia terveyden ylläpitämiseksi (kuonanpoisto, autoimmunologiset vaivat, hormonaaliset epätasapainot). Hoito suoritetaan vaatteet päällä istuen. Hoitoa voidaan ottaa tarpeen mukaan yksittäisinä hoitokertoina tai useamman kerran sarjoina.

BC-värianalyysi ja tyylikonsultointi monen vuoden ammattitaidolla kun haluat päivittää sinulle sopivat sävyt/värit ja tyylin joka on sinun oma tyyli. 140€ , netissä 100€

Siirry sivun alkuun