YRITYKSESTÄ

Kukonaskeleen päässä keskustasta Tampereen Messukylässä, Messukylän seurakuntatalon kupeessa.

Tänne pääset kätevästi Nysseillä 6, 9A, 9B, 40, 40A, 40B, 40C, 43, 43S, omalla autolla (ilmaista parkkitilaa oven edessä), kävellen tai pyöräillen. 

Parturi-Kampaamo K-M Style on perustettu v. -90. Yritys on elinkaarensa aikana toiminut kolmella eri paikkakunnalla parturi-kampaamona ja tällä hetkellä toimii Tampereen Messukylässä yhden naisen voimin.
Parturi-Kampaamo on ekologinen yritys,  jossa on käytössä paljon ekotuotteita ja käytettäessä kemiallisia ympäristöä kuormittavia tuotteita, huolehditaan kestävästä kehityksestä niin, että ekologinen jalanjälki olisi mahdollisimman pieni.
 

Yrityksen liikeideana oli jo alkutaipaleella 90-luvun alussa erikoistuminen ja trendien seuraaminen, joten yrityksen pitkäaikainen erikoisosaaminen on vuosien kokemuksen ja oppimisen tulos:  

  • vuodesta -91 Hårologi-Hiusterapeutti-ja BC-värianalyysiliike 
  • vuodesta -93 hiustenpidennykset kuidulla ja aidolla hiuksella 
  • vuodesta -94 meikkausta ja maskeerausta 
  • vuodesta -97 tricologi microkameralla
Yrityksellä on parturi-kampaamotoiminnan lisäksi erikoisosaamistaidot meikkauksesta, teatteri -ja kuvausmaskeerauksesta, väri-ja tyylianalyyseistä, morsiuspalveluista, hiusten pidennyksistä niin aidolla, kuin kuituhiuksella, hiusten- ja päänahan ongelmista microkameratutkimuksella sekä ohjeistamisesta ongelmien hoitoon. Uutuutena BTB-13 meso mikroneulaus hiuspohjalle.
Myös otsoonihoitoa ja intialaisesta päänahan hierontaa. Yrityksessä on koulutusta/kurssitusta tarjolla niin ammattilaisille kuin yksityisille henkilöille parturi- ja kampaamo-osaamiseen. Meikkaus- ja maskeerauskoulutusta on myös tarjolla.
 
Liikkeessä saat myös kosmetologipalvelut. Kauneushoitola Linda, Linda Ylinen, tekee kosmetologisia palveluja ammattitaidolla osa-aikaisesti: jalkahoidot, kasvo- ja käsihoidot ,  ripsien kestotaivutukset, kulmien laminoinnit,geelilakkaukset ,sokeroinnit sekä uutuutena BTB-13 meso microneulaus
 
Yrityksellä myös kampaamo-ja kauneusalan laaja-alainen kauneus- ja hyvinvointituotteiden verkkokauppa kuluttajille ammattilaiselta. Kampaamo- ja kauneusverkkokaupasta löytyy kampaamoiden ja kosmetologien suosituimmat tuotteet.
TUTUSTU KAMPAAMO- JA KAUNEUSVERKKOKAUPPAAN 
Kuvassa vasemmalta oikealle: Kati-Mari Keskinen (parturi-kampaamo-meikkauspalvelut), kampaamokoira Nella ja kosmetologi Linda Ylinen

Tervetuloa parturi-kampaamo K-M Styleen